Üzletünk bemutatása

Üzletünk

Üzletünk elsősorban mobiltelefonok, táblagépek, számítógépek és tartozékai forgalmazásával és szervizelésével kezdte meg működését Hatvan szívében. Az idő teltével bővítettük szolgáltatásunkat, így elkezdtünk terjeszkedni a kulcsok és az autókulcsok világa felé.

2021 végén indítottuk kulcsmásoló tevékenységünket, igyekszünk vásárlóink igényeit teljeskörűen kielégíteni. Széles kulcspalettánk , illetve profi, hosszútávú tapasztalattal rendelkező kollegáink garantálják, különböző kulcs típusok sikeres másolását. Modern, profi kulcsmaró gépeink tökéletes másolatot készítenek közel az összes típusú kulcsról.

A hagyományos kulcsokkal való foglalkozást kibővítettük autókulcsok irányába. Mára már tapasztalattal és kedvező piaci árakkal biztosítjuk ügyfeleink elégedett kiszolgálását.

Üzletünk elérhetőségei:

B-Byte Hatvan

3000 Hatvan, Rákóczi út 19.

Nyitvatartás:

H-P 8:30-16:30

Kapcsolat
Autó Kulcs Hatvan
Kulcsmásoló üzletünk bejárata
Fali kulcstároló
Kulcsok és kulcstartók
Autó Kulcs Hatvan

Eszközeink

Autel MaxiIM: A legtöbb programozási feladatra IM508-at használjuk. Ne tévesszen meg minket a kínai gyártó, mivel a fejlesztés az USA-ban és Európában is folyik, célzottan ezekre a piacokra, illetve nem nyugati termék másolást végeznek, hanem saját terméket fejlesztenek, együttműködve az autógyártókkal. Ennek köszönhetően a hardver és szoftver is teljesen jogtiszta, nem kell az ügyfélnek aggódnia azon, hogy egy olcsóbb, feltört szoftveres diagnosztika másolat kárt okoz az autójában.

JMA Berna: A JMA Berna egy professzionális kulcsmásoló gép, amely tökéletes másolatot készít minden fogazott kulcstípusról. Ezek az oldaltmart kulcsok általában ajtózárak, lakatok, postaládak, szekrények illetve gépjárművek zárját nyitja.

JMA Neo: A JMA NEO segítségével készülnek a biztonsági zárat nyitó fúrt kulcsok és laponmart autókulcsok pontos másolatai, ilyen például a legtöbb Volkswagen vagy Mercedes kulcs.

KEYDIY KDX2: Távirányító generálásra és transzponder készítésre, klónozásra és autókulcsok előprogramozására használjuk.

JMA ECCO BIT: A JMA ECCO BIT tollaskulcsok másolására alkalmas precíz eszköz, általában kapu, szekrény, régi ajtózárakhoz való kulcsokat készítünk vele, másik fontos tulajdonsága, hogy egy adapter helyezhető rá, ami Jaguár, és Ford kulcsok másolását is lehetővé teszi.

JMA Evo Xpert: Távirányító generálásra és transzponder készítésre, klónozásra és autókulcsok programozására használjuk.

VVDI key tool max pro: Ezt az eszközt autókulcs másolók munkájának megkönnyítésére hozták létre, amely több eszköz munkáját is elvégzi. A kis sárga csodának nem okoz gondot a transponder klónozás, generálás, RF tesztelés, másolás, generálás. OBD csatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kulcsok gépjárműhoz való tanítását akár vezeték nélkül is.

AN-SAN Junior TR-9980: Ford ill. Jaguar kulcsszárak marásához használjuk. Bármilyen kulcstollat pillanatok alatt le lehet vele másolni.

Tekintse meg mivel dolgozom

Munkafolyamat

Másolás folyamata látható
Másolás folyamata látható egy másik szögből
Immobiliser programozás okostelefonnal
Három JMA kulcsmásoló gép
Kofferes autókulcs készlet
Kulcs szárak táérolókban
Kocsikulcs szétszerelése
Kulcs tároló dobozok a falon